Våre behandlingsteknikker er av svært varierende art. Naprapaten anvender seg av de behandlingsmetodene som passer best for pasienten, avhengig av smertens årsak, karakter og lokalisering. Nedenfor ser du et utvalg av naprapatens behandlingsteknikker:

Manipulasjon 

I denne behandlingsteknikken ligger du rolig og vi utfører spesifikke grep med høy hastighet og med så liten kraft som mulig. Vi benytter manipulasjon for å normalisere funksjon i ryggrad og ekstremitetsledd.

 Mobilisering 

I denne behandlingsteknikken er du mer aktiv i en type tøyningsøvelse hvor vi utfører behandlingsteknikken med en liten kraft og langsomme bevegelse, for å oppnå normal funksjon i leddet.

Triggerpunktsbehandling 

Triggerpunktsbehandling har vist seg å være en effektiv behandlingsmetode for å redusere muskelspenninger og minske en viss type smerteutstråling. Ofte bruker vi hender og fingre for å presse på ulike triggerpunkter.

Muskeltøyning 

Ved muskeltøyning bruker vi ulike teknikker hvor du veksler mellom å være aktiv og passiv. Målet er å gi bedre smidighet og hjelpe til med å skape balanse mellom ulike muskelgrupper. Teknikken kan virke både smertelindrende (rehabiliterende) og skadeforebyggende.